Änglavård

Jag är både tacksam och riktigt imponerad över alla de som arbetar inom den offentliga vården i södra Stockholm, detta efter att ha varit i kontakt med olika vårdinrättningar åt mig själv och andra som står mig nära.

Var vi än befinner oss inom vårdkedjan bemöts vi av kompetens och lyhördhet, personal som trots tung arbetsbörda och långa arbetsdagar gör sitt yttersta för att vi ska få den bästa möjliga vården. Visst kan det ibland dröja en stund innan vi får tid till ett besök hos vårdgivare men när man väl är där fungerar allt in i minsta detalj.

Många av dessa hjältar berikar dessutom den professionella insatsen inom vården med sin utländska härkomst, tack vare språkkunskaper och kulturell rikedom. De får patienter att känna sig välkomna i en miljö som representerar samhället i sin helhet.

När vi inför kommande helg påminns om kärleksfullt bemötande av våra medmänniskor är det svårt att inte tänka på den offentliga sjukvårdens alla änglar och deras ovärderliga insats varje dag, året om.

  • Sjukvård
  • Tacksamhet

Laddar kommentarer...