Tuffa män fegar ur när det gäller!

Hur många gånger har vi inte läst om eller stött på kaxiga män som protesterar och gapar om än det ena än det andra som inte passar in i den trånga åsiktskorridor de har belägen mellan höger och vänster öra? De där inbillningssjuka clownerna som ser sig själva som något gudasänt eller särskilt utvalda som ska rädda världen. Den värld de tycks vilja fylla med en stor dos fascism och rasism då de gärna skrävlar om vad de tänker göra med sina meningsmotståndare när de kommer till makten.

För att inte tala om män som misshandlar, våldtar och mördar. Som även de tror sig stå över allt och alla. Som känner sig som kungar över sina små domäner där de dompterar och styr med våld eftersom de inte klarar av eller lärt sig att det faktiskt finns en hjärna som kan användas konstruktivt. De som tror att de är modiga när de slår kvinnor eller skjuter konkurrenter.

Tills den dag de står där vid skranket, åtalade för något av ovan nämnda brott, hets mot folkgrupp eller förargelseväckande beteende, för att nämna några exempel. Vad händer då? Vart tar de stora stöddiga männen vägen när de står där inför rätten?

Jo, då krymper de likt en pung i vinterbad och blir så små, så små, så små…och nekar. Med en kaxig attityd som är som bortblåst hävdar de sin oskuld, skyller på att de fått sitt konto hackat eller drar till med någon annan liten patetisk lögn. För det är så de funkar. Tuffa män fegar ur när det gäller!

Laddar kommentarer...