En rejäl felkalkylering av Jimmie Åkesson – #inteimittnamn

När SD och partiledare Jimmie Åkesson igår la ut flera osmakliga inlägg på Facebook, där Åkesson delade ut flygblad till flyktingar mellan Turkiet och Grekland, hade de nog inte riktigt väntat sig det bakslag som uppstod. Som svar på att det i flygbladen stod att Sverige är fullt, undertecknat av SD och svenska folket, lät inte reaktionen vänta på sig.

Snabbt fylldes kommentarsfälten under dessa inlägg med kommentarer innehållande hashtagen #inteimittnamn av irriterade och upprörda människor. Inte utan att känslan var att det plötsligt fanns fler motståndare än den sedvanliga supporterskaran i deras kommentarsfält.

Kanske har den senaste tidens medvind gjort Sverigedemokraterna både övermodiga och kaxiga då vinden nu istället tycks ha vänt till en rejäl motvind. Något som igår syntes än mer tydligt då en nystartad grupp på Facebook, med namnet “SD representerar inte mig”, under sina första sex timmar samlade över 30 000 medlemmar och i skrivande stund har över 48 000.

Utöver detta ligger även en protestlista ute med rubriken “Jag står INTE bakom Åkessons handling”. En lista som i nuläget har passerat 21 000 namnunderskrifter. Vill du skriva under kan du göra det under följande länk https://www.skrivunder.com/jag_star_inte_inte_bakom_akessons_handling?utm_source=fb_share&fbclid=IwAR37DXFcP-tbpubedvKSoxFJew1sbwZpVuHrmMNFV7l3NkZ97cC6ADfh4PY

Att det även gjorts en polisanmälan mot Jimmie Åkesson kan nog röra om lite extra i grytan. Inte minst då det nu hörs upprörda röster från just SD:s håll då advokaten som står för anmälan uppenbarligen ska vara socialdemokrat. Vilket tydligen, i SD:s värld, är värre än att Jimmie Åkesson som sverigedemokrat tog sig friheten att tala för hela svenska folket, inklusive socialdemokrater, i sitt simpla försök att locka fler väljare till sitt parti.

Med det kompakta motstånd som nu höjer sina röster är sannolikheten stor att Åkesson och hans kamrater bittert kommer att ångra sitt senaste tilltag och lögnaktiga propaganda.

Laddar kommentarer...