Efter systematiska orosanmälningar av medelålders osäkra män…

…mot den pålästa och drivna 16-åriga klimataktivisten Greta Thunberg bör vi alla oroa oss över och ställa oss frågan om dessa män och säkerligen ett fåtal kvinnor har barn? Om så är fallet kanske flertalet orosanmälningar mot just deras barn vore på sin plats. För vem i hela fridens namn begår liknande övergrepp eller missbrukar ett system genom att organisera orosanmälningar bara för att man är rädd för vad en 16-åring säger? Hur behandlar dessa individer i värsta fall sina egna barn om de skulle ha liknande åsikter eller viljan att förändra något deras föräldrar vägrar acceptera?

Att vårat jordklot är riktigt förbannad och gör uppror mot människans ignorans och egoism råder det knappast några tvivel om men hur korkat ignorant och egoistisk får man bli när man tar till sådana medel som dessa människor gjort bara för att försöka tysta någon?

Man vägrar alltså att ta in vad världens ledande forskare försökt säga i åratal men som nu istället Greta lyckats förmedla på ett fantastiskt sätt. Samtidigt som man går emot all annan expertis som säger att vi inte har något krig eller systemkollaps i Sverige. Något samma medelålders män annars gärna påstår. Är även det något de i värsta fall spiller över på sina barn? Finns det en risk att dessa i så fall blir mer radikaliserade än deras föräldrar tycks vara?

Jag hoppas innerligt att socialtjänsten skyndsamt behandlar alla inkomna anmälningar mot Greta genom att upprätta dels polisanmälningar men även en grundlig koll om det är så att det finns några barn i dessa hushåll. Kanske vi i så fall kan börja se slutet på denna sjuka rörelse som tar till vilka låga medel som helst. För nog är nog. Denna mobb behöver få sig en näsbränna och en tillrättavisning som heter duga och kanske även en avprogrammering så att de kan börja bete sig som folk igen.

Vart eller när det slog slint vet jag inte men just det är definitivt mer oroväckande än att en skärpt tjej med bägge fötterna på jorden och betyg många andra bara kan drömma om skulle må så pass dåligt som de vill göra gällande. Kan man med bara en liten ändring i sin status på Twitter även sätta en president på plats finns det nog inte mycket att oroa sig över vad det gäller hennes mentala hälsa.

Laddar kommentarer...