Angående Peter Wolodarskis ledartext; Har Åkesson ett problem med ”bögkyssen”?

I DN:s ledartext av Peter Wolodarski, söndagen den 20 oktober, med rubriken; Har Åkesson ett problem med “bögkyssen”? har jag bara en sak att invända i en annars utmärkt artikel. Nämligen i stycket som lyder;

Citat: Är vi acceptabla? Ingår vi i SD:s bild av det svenska? Muslimer, flyktingar och stundtals även judar har av tunga Sverigedemokrater redan stötts bort från det svenska. Antingen ska de åka “hem” eller totalt anpassa sig, det vill säga ge upp sin identitet. Är hbtq-personer nästa grupp som ska börja huka? Slut citat. Min invändning? 

Huka ALDRIG för ett parti som bygger sin politik på rädsla!

Att Jimmie Åkesson är rädd råder det inte minsta tvivel om. Beklagar man sig över “nakna karlar och dildos”, vilket även nämns i ledartexten, finns där definitivt en stor men obefogad oro. Men vem vet, kanske blir han rentav lika rädd när han ser sig själv i spegeln utan kläder. Klarar man inte av att se en naken kropp, oavsett kön, ja då har man enligt min åsikt en hel del att jobba på. Förvisso har jag inte hört talas om nakna karlar i den bemärkelsen på Pridefestivaler men att det förekommer både lättklädda män som kvinnor är ju inget ovanligt. Dock verkar inte “nakna” kvinnor uppröra lika starkt, av någon anledning.

När det kommer till dildos kan jag tänka mig att Jimmie, likväl som många män, omedvetet känner av en sårad manlig stolthet då detta fantastiska redskap inneburit en stor skillnad för mängder av otillfredsställda kvinnor världen över. Men inte nog med det. En dildo kan faktiskt ge den där extra lilla kryddan till sexlivet överlag. Om man nu inte är för rädd för att prova. Det vet om inte annat de som aldrig fastnat i att sex handlar om två minuter i missionärsställning och enbart en kortvarig manlig tillfredsställelse. Något som inte alltför sällan leder till ett uppbrott i relationer, för övrigt.

Huruvida Åkesson är en man som vågat prova på all den njutning en utforskande och öppen relation har att erbjuda vet jag inte. Däremot vet jag att flertalet män som är starka motståndare mot just homosexuella män själva bär en osäkerhet i sin sexualitet som de på alla sätt och vis försöker kväva. Ofta då med utspel som i Åkessons fall. Men, det är något dessa män får leva med. Åtminstone så länge de inte låter det spilla över på eller inskränker andra människors fulla rätt att få vara eller älska vem dom vill.

Vad jag med detta inlägg vill säga är att om vi som inte är så inskränkta att vi vill förbjuda eller avskyr att se den glädje som uttrycks i Pridetåg inte står upp för denna grupp, ja då är vi alla förlorare. Det är dags nu att vi unisont ställer oss upp och försvarar den frihet som vissa vill ta ifrån oss. För det handlar som bekant inte bara om homosexualitet utan, som även nämndes i det stycke jag refererade till, våra invandrade vänner, judar, muslimer och andra minoriteter. För att inte tala om dig och mig. Alla har vi säkert något som står på tur att inskränkas om vi tillåter högerradikala krafter att ta över. Något jag många gånger påpekat under årens lopp med orden;

Ett populistiskt parti som bygger hela sin tillvaro på en enda fråga kommer alltid att behöva nya syndabockar när den första är undanröjd.

Hela ledartexten i DN kan du läsa här 👇

https://www.dn.se/ledare/peter-wolodarski-har-akesson-ett-problem-med-bogkyssen/?fbclid=IwAR203OGRT_4djHlvgkBO77H1oWW6NYRkdRv1j35IO8Bf4fz0grzZ9V2OF2g

Laddar kommentarer...