Vad är spraca egentligen?

Ja, vad är egentligen spraca.se för något? En av flera frågor jag fått från mina följare på Twitter. Att nyfikenheten ökar för spraca.se som plattform är riktigt kul. Det talar för att vår idé om en mötesplats där hela Sverige skriver och samtalar under verifierad identitet rönt ett stort intresse. Vilket om inte annat besöksstatistiken visar då de texter som publicerats hos oss, så här långt, nått ut till 214 platser och städer världen över.

Vad vi vill uppnå med spraca.se är att bryta den negativa trend som uppstått och där konstruktiva och utvecklande samtal omöjliggjorts. Mycket på grund av anonyma trollkonton och möjligheten till att skapa multipla konton hos andra forum.

Hos oss reduceras den problematiken avsevärt redan vid kravet på att det är du och ingen annan som kan teckna dig för medlemskap. För hur det än är så beter vi oss oftast annorlunda och mer civiliserat när vi gör det under våra riktiga namn likväl som när vi rör oss utanför internet. I verkligheten.

På spraca.se kan du dela med dig av tankar, poesi, recept, resor, politiska åsikter och mycket annat utan att riskera att bli påhoppad med nedvärderande tillmälen. Skulle någon, mot förmodan, bryta mot vår överenskommelse, ja då stängs de av för ett år framöver. Hårt kan tyckas, men hur svårt kan det vara att bete sig vettigt?

Har du fler frågor att ställa till oss så finns vår mejladress längst ner i sidofoten på vår hemsida.

Laddar kommentarer...