Hello alla spraca läsare!

Hello alla SPRACA läsare! Mitt namn är Chloe jag är 16 år och har ADHD och jag tänkte väl berätta lite om hur jag som 16 åring ser på samhället och hur jag har de i skolan och rent anmält.

I det här inlägget tänkte jag väl börja med skolan. Jag är ju 16 så jag har precis börjat gymnasiet och jag går inte direkt  en linje som dom flesta tjejerna hade valt, men jag är inte direkt som alla tjejer. Jag går alltså på bygg och anläggning. Med tanke på att det inte är den tjejigaste linjen man kan gå så har jag blivit ensam tjej i klassen, så jag är omringad utav 21 människor som tänker med bollarna där nere. Ne men skämt o sidor jag har iallafall blivit ensam tjej i klassen och hittills har det gått en vecka med vanliga lektioner och jag har redan blivit utsedd till klassens morsa, nu vad det betyder. Aja skit i jag är mig själv som jag alltid är och jag tror jag har skrämt några killar lite jag vet inte riktigt. Jag har ju alltid varit mig själv även om folk har irriterat sig på mig för jag är ganska kaxig, uppkäftig och utåtagerande skulle jag väl vilja säga. Jag tar ingen skit och vissa får reda på det den enkla vägen och vissa den hårda. Till exempel i nian blev jag kallad hora av klassens typ populäraste kille han var dubbelt så stor som mig och då bestämmer lilla kränkta jag och kasta det första bästa som var en stol vid det här tillfället och  efter det fick jag inget annat än respekt från killarna.

Okej tillbaka till gymnasiet, killarna ska ju försöka visa sig väldigt macho och sånt, aa ni vet ju hur killar är i den åldern. Iallafall efter som att jag går på bygg så får vi jobba lite praktiskt, jag har fått börja jobba i plåtverkstaden i skolan med 10 andra killar i klassen och man märker verkligen hur dom försöker visa sig tuffa, men så fort jag säger emot dom eller bara öppnar munnen rent anmält så blir dom förvånade kan man säga, jag säger kanske inte direkt saker som dom förväntar sig att en tjej ska säga. En till sak som man märker ganska tydligt när vi är i verkstan är att om jag går förbi dom så bakar dom undan som att dom försöker att göra sitt bästa för att inte störa mig eller göra mig arg, vilket är lite kul för redan efter en vecka så börjar man få respekt vilket är ganska skönt med tanke på att jag är ensam tjej så jag behöver ju stå upp för mig själv och visa mig stark med tanke på att jag inte har någon som backar mig än, för det är ganska svårt som tjej att komma in i en grupp med killar men vi har precis börjat så. Aja det var allt för det här inlägget, hoppas ni gillade om inte not my problem hehe bye.

 

 

  • ADHD

Laddar kommentarer...