DON’T MESS WITH A GIRL BOYS.

DON’T MESS WITH A GIRL BOYS.

Sååå nu har det gått några veckor sen jag började i den här ‘’fantastiska’’ klassen, och aa vad ska jag säga. Jag ska byta klass. Det har liksom gått så pass långt nu att jag ska få byta klass.

Först och främst dom pratar inte med mig, dom utesluter mig helt och hållet från klassen. Den enda gången som dom öppnar deras käft så är det bara för att irritera, även på lektionstid. Jag hade idrott idag jag gick efter halva lektionen för jag kände verkligen att dom vill inte ha mig där så jag fick nog och gick till skolan helt uppriven. Jag hade ett möte igår med våran fantastiska rektor och skolpersonal och vi kom fram till att jag får när jag vill gå och sätta mig i vårt vilorum om jag känner för det. Så skolan är bra i sig men klassen alltså blööööö. Jag såg ett inlägg på en instagram sida där det stod ‘’ it takes about 2.4 seconds to go from this is the best day ever to i want to stab every fa*king person on earth, sooo yeah. Det är jag typ varje dag s fort jag sätter min fot innanför ingången till skolan. Det finns en kille i klassen som tycker det är så jävla kul och sitta och spela upp porr ljud och sitta och stöna som tjej blir man ganska obekväm. Första dagen i skolan, eller aa förstariktiga skoldagen då så hörde jag att dom började diskutera att min bröst var små. Man känner sig inte direkt jätte bekväm.

Okej nu till en rolig sak jag fick reda på att rektorn ska komma till klassen och ha en muntlig varning för deras betende, om dom fortsätter med det efter att hon har kommit så blir dom avstängda på en viss tid och om dom fortsätter efter det så skulle dom bli utskrivna. Så om jag hade varit riktigt taskig ( vilket jag inte kommer vara nu då ) så kan jag stanna kvar och se till att typ alla blir utskrivna. Men jag är som sagt inte så elak och jag skulle inte klara av att komma till klassen och må dåligt dag in och ut bara för det, jag tycker jag har stått ut tillräckligt med skit från dom. Så att eh aa. Jag ska byta byta klass snart och förhoppningsvis så blir det bättre. Mina två lärare tror att det kommer bli bra mycket bättre iallafall. Juste dom jag brukar hänga med på rasterna är mina fantastiska lärare speciellt min matte lärare.

 

 

Laddar kommentarer...