En grundkurs i etnisk rensning

(Texten är inspirerad av några tweets jag just tweetade.)

En sak som tycks lätt att glömma bort i dessa tider när vissa borgerliga riksdagspartier vill ha samtal med Sverigedemokratera: Sverigedemokraterna är fascister. Deras politiska hållning är för etnisk rensning. Deras mål är ett etniskt rent Sverige. De är ganska öppna med detta; se hur de talar om att minska invandringen, att skicka tillbaka invandrare, att vårda den ”nedärvda essensen” på bekostnad av allt etniskt och kulturellt utbyte med omvärlden.

Det går inte att förneka att ska vi tvinga folk bort från landet baserat på härkomst så handlar det om etnisk rensning. Det går inte att förneka att allt Sverigedemokraterna gör och säger tjänar just det målet. Och det går inte att acceptera, och det går inte att förhandla.

Det går att tala om var gränsen går, om vi ska ha ett samhälle där alla får röra sig fritt över hela världen. Ja, det borde vi, men praktiskt funkar det nog inte med allt pappersarbete det skapar. Alla begränsningar av rätten till fri rörlighet handlar i princip om att förtrycka utomstående, och i förlängningen om drömmen om etnisk renhet. I princip. I praktiken måste vi dra en gräns nånstans. Men frågan är inte praktisk. Frågan idag är vad du vill. Om vi inte kan tala ärligt om vad vi vill är det ingen mening att tala vidare. Så, vill du ha ett mer etniskt rent Sverige, eller mindre?

För det Sverigedemokraterna har att erbjuda är mer; alltid mer, och inget annat än mer etnisk rensning.

För min del bryr jag mig inte om hur den demografiska fördelningen av folkgrupper ser ut. För min del kan gärna den svenska kulturen och hudfärgen försvinna bara vi kan rädda en enda människas liv. Det är viktigare för mig. Vi har en pågående flyktingkatastrof i omvärlden, och vi behöver tala om hur många vi kan hjälpa av dessa sjuttio miljoner, och det enda Sverigedemokraterna har att erbjuda är en röst i det samtalet som säger ”vi ska inte hjälpa en enda utlänning, låt oss se till att ingen rasblandning degenererar det svenska blodet i stället”, så jag ser inget värde i att bjuda in dem till något samtal.

Det borde inte vara svårt för alla seriösa politiker att säga detsamma. Det borde inte vara svårt att säga att det finns viktigare frågor än hur många Nilsson som är rätt antal att ha i telefonboken.

  • Sverigedemokraterna

Laddar kommentarer...